Kerti bútorra milyen párna való?

Kerti bútorra milyen párna való?


Vajon milyen párna való kerti bútorra? Ahány ember, annyiféle. Mutatjuk a kedvenceinket: kerti ülőpárna, sörpad párna, hintaágy garnitúra, raklap bútor párna...

A kertekben sokféle bútorral találkozhatunk, a közös bennük, hogy szinte biztosan mindegyiken található valamilyen párna vagy textília. A kerti párnák azon felül, hogy esztétikusak, kényelmesebbé teszik a kerti bútorokat és megvédik ruházatunkat egy-egy kiálló szálkától, vagy szennyeződéstől. Számos méretben, és formában kaphatóak a párnák, és néha mellé lehet fogni. Segítünk abban, hogy a kerti bútorra, milyen párna való? 

 

Ülőpárnák, székpárnák

 

A legelterjedtebb a kerti bútorra való párnák közül talán az ülőpárnák, székpárnák. Az ülőpárnák csak a szék ülőfelületét borítják, kellemesebbé téve a széken ülést. Ha nagyobb kényelmet szeretnénk, a háttámlás székpárnák remek megoldást nyújtanak. A szék teljes felülelét puhábbá, kényelmesebbé teszik.

 

Kültéren és beltéren is előszeretettel használják a székpárnákat. Nem csak szépek, kényelmesek, de a bútorokat is megóvják a szennyeződésektől. Könnyen tisztíthatóak, egyszerűen csak be kell őket rakni a mosógépbe, ha koszosak lesznek. Célszerű olyat választani, amelyet a székre lehet kötni, hogy ne essen le, és a kertben a szél se fújja el, ha kinn maradnának.

 

Párna sörpadra

 

A sörpad az egyik legpraktikusabb kerti bútor. Viszonylag olcsón beszerezhető, könnyen mozgatható, és ha nincs szükség rá, pár mozdulattal összecsukható. Összecsukva pedig kis helyet foglal, könnyen el tudjuk rakni, ha már nincs rá szükség. Ez különösen jól jöhet a nyári szezon végén, amikor már nem kívánkozunk ki az udvarra.

 

A sörpadokra is helyezhetünk kerti párnát, hogy kicsit komfortosabbá tegyük a padokat. A sörpad párna garnitúrában megtalálható két darab 220 centi hosszú, 25 cm széles és 2 cm vastag párna, valamint egy asztalterítő az asztalra. Könnyen tisztítható, mosógépben mosható párna, mely tökéletes megoldást nyújt a sörpadok kényelmesebbé és szebbé tételére.

 

Rattan és raklap bútor párna

 

A rattan és raklap bútorok manapság igen divatos kerti bútor fajták. Nem csak szépek, de kényelmesek is, különösképpen, ha megfelelő párnát rakunk rájuk. A rattan- és raklap bútor textíliák között különféle méretben és vastagságban találhatóak kül- és beltéri használatra alkalmas rattan és raklap kerti bútor párnák.

 

A kültérre való párna garnitúrák strapabíró, UV és vízálló anyagból készülnek, melyek alkalmasak arra, hogy ellenálljanak a környezet viszontagságainak. Mind a kültéri, mind a beltéri garnitúrák cipzáras, levehető huzattal vannak ellátva, így mosógépben könnyen tisztíthatóak.

 

Hintaágy textil és párnák

 

A hintaágyakra való tetőhuzatok és párnák vízálló, és UV álló strapabíró anyagból készülnek, melyek ellenállnak az időjárási körülményeknek. A hintaágy garnitúrában egy ülőpárna és hátpárna található, a tető huzat igény szerint külön választható hozzájuk.

 

Egyedi kerti bútorra milyen kerti párna való?

 

Az egyedi méretű, nem szabvány kialakítású kerti bútorokra egyedi kialakítású kerti párna való, melyet egyénileg kell legyártatni. Legyen szó akár egyedi vastagságról, formáról, méretekről, anyagról, szinte biztosan tudunk segíteni. Ha egyedi megoldás szükséges, szívesen segítünk a tervezésben és a megvalósításban is, egyedi ajánlatunkat ide kattintva kérheti.